dostava cvijeća

Za Mamu

(3 recenzije korisnika)

55.00 115.00 

Prelijepa korpa prijatnih i nježnih boja. Savršen poklon za majku.Nebitno dali je dan Majki ili 8.Mart  dan kad tradicinalno posvećujemo pažnju Majkama  osmislili ovu savršenu košaricu nježnih boja kao savršen poklon koji će dugo da krasi dom Vaše Majke.

Kada isporučujemo:kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Bosni i Hercegovini,Sarajevo,Mostar,Zenica,Tuzla,Banja Luka,Bijeljina,Livno ……
PorijekloNizozemska
Na lageru:Neograničena količina
Kvaliteta:A (najkvalitetniji)
Obriši
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

Online Cvjećara Bosne i Hercegovine dostavalja cvijećar u sve gradove BiH.Mi smo online cvjećara sa najdužom tradicijom.Cvijeće dostavljamo na kućnu adresu lično.Tj imamo svoje dostavljače koji dostavljaju cvijeće /ne kosristimo brzu poštu i slične dostavne službe/.Cvijeće na taj način zadržava svježinu i ljepotu izgleda.Online cvjećara Bosne i Hercegovine Vam garantira uvijek svježe cvijeće.Za bilo koju prigodu da ste odabrali naše usluge u mogućnosti smo da cvijeće dostavimo sveka par sati nakon izvršene narudžbe.Naše cvjećare u Sarajevu,Mostaru,Zenici,Tuzli,Bihaću,Prijedoru,Gradišci,Livnu,Širokom Brijgu,Zvorniku raspolažu uvijeki širokim izborom cvijeća i kvalitetno obučenim osobljem koje aranžira cvijeće.U gradovima gdje nemamo svoje cvjećare imamo kvalitetne saradnike koje za nas rade usluge dostave cvijeće. Tokom cijele godine u mogućnosti smo da cvijeće dostavimo tačno u određene vrijeme ukoliko se sa nama predhodno dogovorite.Izuzetak je 8.Mart kad zbog velikog broja narudžbi ne garantiramo tačno vrijeme dostave,ali se trudimo da sve dame svoj poklon dobiju na taj dan.Vaša Online Cvjećara.

Dodatne informacije

odaberite veličinu buketa

, , ,

3 recenzije za Za Mamu

  1. Australija

    Nisam vjerovala da je ovo moguće.Naručila sam korpu za moju nanu ne vjerujući da je ovakva usluga moguća u Sarajevi.Drago mi je da postoji nesto ovako,Svjetsko a naše.Sve pohvale.pozzz

  2. Aldina (Potvrđen vlasnik)

    Savršena usluga.Naručila sam cvijeće za Mamu u Sarajevu.Stiglo je za svga sat vremena na adresu.Ne mogu da vjerujem.Hvala Vam puno.

  3. Cvijeta (Potvrđen vlasnik)

    Zdravo svima, nemogu čak ni objasniti kako je cvijeće bilo prelijepo, čak i ljepše nego na slici. Dostavljačica je bila vrlo profesionalna i ljubazna, moja mama je bila tako sretna i svidio joj se poklon strašno. Naručila sam cvijeće i čokoladu iz Engleske za mamu u Bosni i nemogu biti sretnija s ovom uslugom dostave cviječare i dostavljačice. Hvala vam puno na svemu i sve najbolje.

Napiši recenziju