Vijenci za sahrane. Dostava vijenaca u Sarajevu.

Vijenci za dostavu u Sarjevu na groblja ili bilo koju adresu u Sarajevu.Narudžbe za vijence primamo iz cijelog svijeta dostava isti dan. na bilo koju adresu u Sarajevu.Narudžbe vijenaca i grobnih aranžmana iz cijelog svijeta primamo istog dana. Cveće dostavljamo sat vremena pre ispraćaja. 

O nama

vijenci za sahranu

Mi smo vodeći online cvjećar u Sarajevu. Nudimo uslugu dostave aranžmana, vijenaca i buketa na području Sarajeva, ali i cijele Bosne i Hercegovine. Svakom projektu pristupamo profesionalno i precizno, tako da u našim poslovnicama možete na vrijeme organizirati sve od cvijeća za sahranu: dekoraciju za lijes ili urnu, vijence, aranžmane i bukete od porodice i prijatelja.

Trudimo se na najbolji način prezentirati svim zahtjevima naših korisnika, te razinom kvalitete naših usluga zadržati povjerenje dosadašnjih i steći naklonost novih kupaca. Možemo se pohvaliti našom velikom referencom i uspješno dostavljenih preko više tisuća vijenaca.
Najtužnije trenutke nastojimo izdignuti iznad ovog našeg zemaljskog postojanja s najdubljim izrazom poštivanja prema pokojniku.

Svaki aranžman radimo s velikom ljubavlju i zbog toga je naš rad prepoznatljiv. Iskreno se nadamo da našom željom za kreativnim savršenstvom, pridonesemo dostojanstvenom ispraćaju dragih osoba, prenoseći Vašu ljubav i poštovanje.
Svježe cvijeće je medij kroz koji se očituje sva ljepota života u svojoj prolaznosti. Njegovim poklanjanjem izražavamo suosjećanje i s tugujućom obitelji, pa je uz buket, koji možete poslati i na kućnu adresu ožalošćenih, poželjno uputiti i prikladnu poruku s potpisom.

Pogrebni vijenci . Dostava vijenaca u Sarajevu.Primjeri poruka koje mozete napisati sa buketom:
– “Uvijek cemo se sjecati drage nase …., a mi smo blizu tebe u tvojoj boli”
– “Neka ovo cvijece bude znak naseg najdubljeg saosjećanje u vašem bolu”
– “Tužno što smo na velikom gubitku u vašoj porodici.”
– “Mi smo uz tebe i razumijemo tvoj bol zbog gubitka voljene osobe…”
– “Draga….zauvijek će živjeti u našem sjećanju. Najiskrenije saučešće…”

Groblja u Sarajevu

Vijence dostavljamu na sva navedena groblja u Sarajevu kao i na bilo koju adresu:Alifakovac,Bare,Jevrejsko groblje,Lav,Vlakovo,Obad,Kovači,Stadion,Sv. Josip,Sveti Marko,Sv. Arhanđeli Georgije i Gavrilo,Sv. Mihovil,Hambina carina,Faletići,Širokača.

Šehidsko mezarje Kovači je groblje koje se nalazi u sarajevskom naselju Kovači.

U ovom groblju su sahranjeni borci Armije BiH, poginuli u ratu u Bosni i Hercegovini, kao i prvi predsjednik Bosne i Hercegovine Alija Izetbegović.

U sklopu ovog groblja u izgradnji je i Šehidski spomen centar Kovači.Vijenci za sahrane.Dostava vijenaca u Sarajevu.

Alifakovac (groblje)

Na Alifakovcu, iznad Šeher-ćehajinog mosta, nalazi se veliko i po svom položaju jedno od najljepših starih sarajevskih grobalja. Kada se popnemo na vrh ulice Veliki Alifakovac, dočekuje nas veliki kaldrmisan plato, oko kojeg je smješteno groblje ispresijecano putevima koji vode na više strana: prema Babića baščiKozjoj ćuprijiČeljigovićimaMagodi-Megari, Malom i Velikom Alifakovcu. U središtu groblja, na njegovoj najistaknutijioj tački, stoje dva manja kamena otvorena turbeta na stubovima, a oko njih su na sve strane razasuti snježnobijeli nišani različitih oblika i veličine, razbacani po zelenoj travi obrasloj visokim drvećem. Sliku ambijenta upotpunjuje i jedna stara česma.

Bare (groblje)

Bare  je centralno  sarajevsko groblje . Sa površinom od 25,5  hektara  jedno je od najvećih mezarja u  Bosni i Hercegovini , a po konfiguraciji terena i pejzažnoj realizaciji jedno je od najzanimljivijih i najljepših vječnih počivališta u ovom dijelu svijeta. Nalazi se u podnožju brda Hum, a otvoren je 1965. godine. Opremljen je kanalizacijom, vodovodom, kanalizacijom i elektro instalacijama Vijenci za sahrane. Dostava vijenaca u Sarajevu.

U proporcijama koje odgovaraju demografskoj strukturi stanovnika Sarajeva, na groblju “Bare” su obezbijeđene grobljanske površine za muslimanepravoslavnekatolikejudaiste, evangeliste, adventiste, starokatolike i ateiste. Otpremanje umrlih na grobno mjesto vrši se iz kapela, koje su izgrađene posebno za muslimane, pravoslavne, katolike, judaiste i ateiste. Prva sahrana na groblju „Bare“ obavljena je 3. januara 1966. Danas na ovom groblju počiva 60.000 umrlih, uglavnom nekadašnjih žitelja Sarajeva

Jevrejsko groblje u Sarajevu

Jevrejsko groblje u Sarajevu smješteno je u jugozapadnom dijelu Sarajeva, u predjelu Kovačića i Debelog Brda. Cijeli kompleks se prostire na površini od 31.160 m2,[1] O nastanku i razvoju groblja do 16. vijeka nema pouzdane dokumentacije, ali se na osnovu podataka protokola Jevrejske općine, 1630. može uzeti kao godina osnivanja ovog groblja

Stećak i staro muslimansko groblje u Mrkovićima

Stećak i staro muslimansko groblje u Mrkovićima, općina CentarSarajevo, sadrži nadgrobnike iz dužeg perioda historije Bosne i Hercegovine. Na sjednici komisije za očuvanje nacionalnih spomenika održanoj 26. oktobra 2010. godine, nekropola je proglašena za nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine.Ovu odluku Komisija je donijela u sljedećem sastavu: Zeynep Ahunbay, Marti Cheery, Amra Hadžimuhamedović (predsjedavajuća), Dubravko Lovrenović i Ljiljana Ševo. Nacionalni spomenik čine jedno grobno mjesto sa stećkom, 12 grobnih mjesta sa nišanima i dva nišana koja nisu in situ.

Cvjećara Sarajevo dostava cvijeća

Priroda nam daje cvijeće, a mi vama najbolje cvjetne bukete – Cvjećara Sarajevo je vodeća cvjećara u Sarajevu koja nudi osvježavajuća rješenja za sve vaše potrebe. Naše široko prisustvo u cijeloj Bosni i Hercegovini i na globalnom online tržištu cvijeća jamči više od 25 godina iskustva u cvjetnoj industriji.

Naše neprevaziđene usluge dostave cvijeća sa ponudom najljepših buketa i poklona za sve prigode učinili smo veoma jednostavnim za slanjem cvijeća sa samo nekoliko klikova za ljude širom svijeta.

Od buketa cvijeća, cvjetnog aranžmana, cvijeća u kutiji, korpi sa cvijećem,Vijenci za sahrane naručivanja na našem sajtu i slanja na vrata vaše voljene osobe potrebno vam je samo malo vremena i za svega 2 sata od trenutka prijema narudžbe mi smo pred vratima primatelja, pregledajte beskrajan izbor cvjetnih opcija koje će se uklopiti u gotovo u svakoj prilici.

Cvjećara Online Sarajevo

Cvjećara Online Sarajevo dostavlja Vijenci za sahrane.Dostava vijenaca u Sarajevu i široj okolini. Cvijeće je uvijek pravi izbor kao poklon za godišnjicerođendanevjenčanjaDan zaljubljenihOsmi mart (Dan žena),Bajram,Božić, kao i sve druge prilike. Naši buketi cvijeća su uvijek svježi, a cijene povoljne, kako bi našim klijentima obezbijedili najbolju uslugu. 

Cvjećara online je mjesto gdje se kupuje kvalitet! Dostava cvijeća u Sarajevo i okolinu uključujući CentarHadžićiIlidžaIlijašNovi GradNovo SarajevoStari GradTrnovoVogošća i mnoga druga mjesta. Napominjemo da aranžmane ne dostavljamo poštom, već dostavu obavljaju naši radnici, tako da aranžmani uvijek stizu svježi i svježe aranžirani.