BiH Cvjećara – Cvjećara Sarajevo radi dostavu cvijeća na adresu.Uradimo to zajedno,učinimo sretnom Vama dragu osobu i izmamimo joj osmijeh.Cvijeće dostavljamo na bilo koju adredresu u Sarajevu.Vaša Online Cvjećara Sarajevo.

Online cvjećara Sarajevo– kako mi to radimo

online cvjećara sarajevoInternet cvjećarna Rijeka dostava cvijeća u Rijeci po mjestima:Stari GradCentarNovo Sarajevo ,Novi Grad,Kanton SarajevoCentarHadžićiIlidžaIlijašNovi GradNovo SarajevoPaleStari GradTrnovo ,Vogošća,KasindoLukavicaHrešaIstočno SarajevoIstočni Stari GradIstočna IlidžaIstočno Novo SarajevoPaleTrnovo RS i Sokolac.

Cvjećara Sarajevo Vam garantira uvijek svježe cvijeće ugrađeno u bukete. Izrađene bukete slikamo prije nego krenu na dostavu a i prilikom uručenja buketa ukoliko primatelj da svoju suglasnost.

Sliku buketa, cvjetnih aranžmana i cvjetnih dekoracija Vam šaljemo emailom tako da vidite sto je ispručeno i obavezno pošaljemo email sa potvrdom da je buket uručen.

Cvjećara Sarajevo dostavu cvijeća, cvjetnih aranžmana i cvjetnih dekoracija vrši na željenu adresu , adresu privatne osobe, tvrtke, bolnice(ukoliko nije zabrana posjeta ili sl), hotela…

Slanjem buketa Vama dragoj osobi ugodno ćete iznenaditi osobu koja će primiti naručeni aranžman.

Kako bi dostava naručenog buketa, aranžmana, aranžiranih poklona, vijenaca… bila izvršena na vrijeme,molimo Vas da navedete točne informacije o primatelju prilikom izvršenja narudžbe kako bi dostava bila na vrijeme i na zadovoljstvo svih.

 

RADNO VRIJEME I PODRUČJE DOSTAVE: 

Cvjećara Sarajevo izvršit će dostavu

 • Dostava se izvršava na adresu primatelja svakim radnim danom od 09 do 20h, a subotom od 09 do 15 h. Državnim praznicima  i nedeljom ne dostavljamo,ali u dogovoru sa nama i ukoliko naručite ranije Cvjećara Sarajevo će izvršiti dostavu.
 • Od naručitelja se očekuje da za dostavu dopusti vremenski raspon od 4 h.
 • Područje dostave je Sasrajevski Kanton i okolica do 20 km. Narudžba se može izvršiti i na udaljenije lokacije ili/i u tačno naznačen sat, ali ne bez prethodnog telefonskog dogovora sa primateljem.

DOSTAVA U POSEBNE OBJEKTE: 

Online Cvjećara Sarajevo izvršit će dostavu cvijeća u sljedeće objekte ali predhodno je potrebno da nam obezbjedite sljedeće informacije.

 • Za dostavu u urede, bolnice, hotele i domove umirovljenika biti će potrebni dodatni podaci.

Hoteli i domovi umirovljenika: naziv i adresa, telefon, broj sobe
Bolnice: naziv i adresa, broj ili naziv odjela, broj sobe
Uredi: točan naziv tvrtke, adresa, radno vrijeme

IZVRŠENJE DOSTAVE:

Cvjećara Sarajevo izvršenje dostave,

 • Online Cvjećara Sarajevo dostavu će smatrati izvršenom kad primatelj ili osoba na adresi primatelja potpiše dostavnicu.
 • Online Cvjećara Sarajevo  uložiti će razumne napore da proizvod dostavimo, ali u tri niže navedena slučaja, iako dostavu nećemo moći izvršiti, smatrat ćemo je izvršenom: 
 1. Primatelj odbija primiti pošiljku.
 2. Adresa ili podaci o primatelju su netočni.
 3. Primatelj nije na navedenoj adresi u naznačeno vrijeme.

U sva tri slučaja obavijestit ćemo naručitelja o nastaloj situaciji. Naručitelj će, ukoliko to želi, moći o svom trošku podići proizvod prema telefonskom dogovoru u roku od 48 sati od trenutka kad ga obavijestimo.

POSTUPAK U SLUČAJU DA PRIMATELJA NEMA

Ukoliko ne zateknemo primatelja na naznačenoj adresi u vrijeme naznačeno za dostavu,djelatnik Cvjećar Sarajevo uručiti će je drugom ukućanu, a ukoliko nema nikog, nazvat ćemo naručitelja i ponuditi mu jednu od sljedeće tri mogućnosti:

 • Da se proizvod ostavi kod susjeda ukoliko je to moguće.
 • Da se proizvod ostavi pred vratima primatelja na odgovornost naručitelja.
 • Da se proizvod čuva 48 sati do preuzimanja naručitelja ili primatelja.

–Sarajevo–

online cvjećara sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sjedište Sarajevskog kantona, koje prema procjenama ima 688,354 stanovnika. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. Oko grada su olimpijske planine: JahorinaBjelašnicaIgmanTreskavica i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta..

Sarajevo se nalazi gotovo u samom geografskom središtu Bosne i Hercegovine i zaprema površinu od 142 km². Centralni dijelovi grada smješteni su u kompozitnoj Sarajevskoj kotlini koja se pruža od istoka prema zapadu i završava u Sarajevskom polju, a najstariji dijelovi grada (VratnikBistrikHridKovačiAlifakovac) su na padinama okolnih bregova.

Kroz grad od istoka prema zapadu protiče rijeka Miljacka, koja nastaje od nekoliko vrela u podnožju planina Romanije i Jahorine. U zapadnom dijelu Sarajevskog polja, na području prigradskog naselja Ilidža, izvire jedna od najvećih rijeka u Bosni i Hercegovini, Bosna, koja nastaje od tridesetak manjih izvora u podnožju planine Igman, stvarajući jedinstven park prirode – Vrelo Bosne.

Centar grada Sarajeva leži na nadmorskoj visini od 511 metara iznad površine mora. Najnižu nadmorsku visinu u sarajevskoj kotlini ima naselje Ilidža sa 498 m, dok viši dijelovi grada i prigradska naselja na padinama okolnih brda: Grdonj i Hum na sjeveru, Borja na istoku i padine Trebevića na jugu, leže na prosječnoj nadmorskoj visini od 900 metara. Grad okružuju šumoviti obronci olimpijskih planina jedinstvene ljepote, čiji vrhovi prelaze 2000 metara visine: Bjelašnica (2067 m), Jahorina(1916 m), IgmanTreskavica i Trebević 

Grad Sarajevo se sastoji od četiri gradske općine: Stari GradCentarNovo Sarajevo i Novi Grad, a zajedno sa susjednim općinama čini Kanton Sarajevo, koji je u sastavu Federacije Bosne i Hercegovine.

Grad Sarajevo prije zadnjeg rata činilo je deset općina: CentarHadžićiIlidžaIlijašNovi GradNovo SarajevoPaleStari GradTrnovo i Vogošća.

Nakon potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma i reintengracije pojedinih naselja, nastaje Kanton Sarajevo, unutar kog se formira Grad Sarajevo od četiri općine.

Sa druge strane većina teritorije općina Pale i Trnovo, te neka naselja koja su ostala u Republici Srpskoj kao KasindoLukavicaHreša itd. čine grad Istočno Sarajevo. Istočno Sarajevo se do odluke Ustavnog suda o neustavnosti naziva zvalo Srpsko Sarajevo. Zvanično Istočno Sarajevo čine: Istočni Stari GradIstočna IlidžaIstočno Novo SarajevoPaleTrnovo RS i Sokolac.

Sarajevo se može pohvaliti dobro očuvanim starim trgovačkim dijelom grada, Baščaršijom, koja je nastala u periodu osmanske vladavine u Bosni i Hercegovini. Ovaj dio grada obiluje jedinstvenim arhitektonskim ostvarenjima osmanske gradske arhitekture, među kojima su brojne potkupolne džamije, te tradicionalne forme orijentalne arhitekture poput: konakahanova i bezistana.

Korisni linkovi: